Aly Loes - avonturier, richting gever & rustbrenger

Mijn avontuur

In 2010 heb ik mijn huis opgezegd en al mijn spullen verkocht. Met alleen nog een koffer met mijn kleren vertrok ik voor een jaar naar Mongolië. Mijn droom achterna!

Om meer betekenis te geven aan mijn leven en de dingen te gaan doen die ik echt graag wilde. Mensen helpen een beter leven te krijgen door het delen van mijn kennis.

Ik ben in Mongolië een project gaan doen van de Asian Development Bank in samenwerking met VSO. Om daar de nomaden te helpen hun inkomen, en dus bestaansrecht, te vergroten door hun te leren hoe marketing werkt. Hoe maak ik een plan en vooral ook hoe voer ik het uit. Geen ingewikkelde strategieën, maar echt kijken naar wat past er nu op dit moment voor deze situatie. En soms was dat heel praktisch: hoe krijgen we dat product letterlijk op de markt.

Ik leerde zowel de herders als mijn lokale collega’s die meededen in het project over de marketing. Ik adviseerde zelfs het ministerie van handel en onderwijs. 

Het project was het meest succesvolle project in de regio en werd in de jaren daarna verder uitgerold door heel Mongolië. Echt fantastisch om te zien hoe je kennis kunt brengen en zo het leven van heel veel mensen en kinderen kunt verbeteren. Met soms maar minimale mogelijkheden blijkt er heel veel mogelijk.

 

 

 

 

En toen...

Na mijn reis ben ik begonnen met de studie homeopathie voor dieren. Omdat ik iets wilde doen met mijn passie voor dieren en mijn holistische levensvisie. Ik heb dit sinds 2018 uitgebouwd naar een praktijk als holistisch therapeut en coach voor mens & dier.

Hiernaast heb ik altijd gewerkt als marketing professional, voor zowel zzp’ers in allerlei branches, als het bedrijfsleven en de overheid. Gewoon omdat ik het leuk vond en mensen bij mij bleven komen met de vraag of ik ze wilde helpen met hun website, hun marketing enzovoorts. 🙂

I know, I feel you

Met 12 jaar ervaring in de marketing en daarnaast het hebben van een eigen praktijk als holistisch therapeut en coach voor mens en dier weet ik precies wat er in jou omgaat. Ik weet wat er er op je afkomt als ondernemer. In welke valkuilen je trapt, welke onzekerheden er langskomen, welke fouten je maakt.

Wanneer je de moed verliest en toch weer ergens een sprankje hoop weet te vinden om toch door te gaan om te doen wat jij zo graag wilt, omdat je de potentie voelt en weet hoe goed je bent in je vak.

Ik heb geworsteld

Heel eerlijk? Ik heb gigantisch geworsteld. Ondanks mijn ervaring in de marketing ben ik ook in talloze valkuilen gestapt. Ik heb 2 businesscoaches gehad. Heel waardevol, maar het maakte ook dat ik hun pad ging volgen. Omdat ik niet zeker van mezelf en mijn product was. ‘Nee, ik zie dit aanbod niet echt, je moet toch die dieren dumpen’. Terwijl dat juist iets was waar ik van aan ging, waar mijn vuurtje van ging branden.

 

Of een andere businesscoach waarmee ik een waar marketing monster heb gecreëerd. Ik was maar bezig met gratis content produceren. Weer een weggever hier, een gratis masterclass daar. Hele funnels heb ik geschreven. Ik was daar meer mee bezig dan met daadwerkelijk met klanten in contact komen én klanten krijgen.

En dan ikzelf nog....

Ik heb ook geworsteld met mezelf. Met mijn beperkende overtuigingen en patronen. Over wat mensen wel niet van me zouden denken, over of het wel goed genoeg zou zijn. Twijfel of ik dit wel kon enz.

Hoe zichtbaar kun je zijn? Wat als mijn kop er afgehakt wordt. Kom ik dat ooit te boven. De afwijzing die daaronder zit en de onherroepelijke dood als je afgestoten zou worden. 

En de eeuwige worsteling met de balans tussen werk en privé. Wij geven onze kinderen thuisonderwijs, mijn vriend werkte in ploegen. We leefden echt langs elkaar heen. Het was echt niet altijd leuk. Zeg maar k*t bij tijden. 

Ik ben gegroeid, ik heb geleerd. Ik weet ook dat ik heel veel dingen niet doe zoals veel mensen dat doen. Dus ik kan er nu mee omgaan. 🙂

Tot ik het op mijn manier ging doen!

Wat ik daarmee aan wil geven is dat ik weet hoe je je voelt. En dat ik het opgelost heb door weer mijn eigen pad te gaan bewandelen, mijn Eigen-Wijsheid in gaan zetten  daarmee een bloeiende praktijk te creëren.

En ik wil jou daar ook bij helpen! Ik heb al menig coach en therapeut geholpen aan meer klanten. 

Dit ben ik ook:

 • Grote liefde van Eric (mijn vriend)
 • Moeder van een zoon van 3 en dochter van 5.
 • Thuisonderwijzeres
 • Een grote liefde voor dieren en de natuur, edelstenen en alles wat groeit en bloeit.
 • Ik vind het belangrijk om mijn leven in te kunnen delen zoals ik dat graag wil, op mijn voorwaarden.
 • Mijn guilty pleasures zijn pure chocola, ijs (liefst Italiaans schepijs) en chocoladepepernoten. Mmmmmm.
 • Ik hou van reizen, kamperen, eropuit trekken. De wereld ontdekken. Never stop exploring!
 • Ik sport regelmatig (fitness, mountainbiken, hardlopen, yoga). A strong body is a strong mind.
 • En ik ben verliefd op Mongolië. De rust, de ruimte, de eindeloze steppes, het ruige, back to basic. De mensen en de dieren.  

“Het belangrijkste wat ik in Mongolië geleerd heb is: Things you are passionate about are not random, they are your calling”

Zo word ik ook wel omschreven door mensen die mij goed kennen of met mij werken:
 • Eigen – wijs, straight forward, wat je zegt dat doe je ook. 
 • Deskundig in wat je doet. Een echte verbinder
 • Mengt je super makkelijk tussen de mensen. Je kunt je heel goed inleven in situaties én mensen. Een kameleon in de goede zin van het woord.
 • Je brengt echt rust. Bij jou heb ik altijd het gevoel: “alles komt goed”. 
 • Je bent duidelijk en draait er niet omheen. Maar wel op zo’n manier dat iedereen het accepteert. 
 • Nuchtere spiritualiteit, intuïtief en creatief.
 • Een echte multipotentialite ~ Is er iets wat jij niet kunt??? 😉
 • Je gaat echt buiten de gebaande paden. Op zoek naar een diepere betekenis en de vrijheid!

Let's meet!

Waarschijnlijk heb je het wel gelezen of in ieder geval gevoeld toen je mij ging volgen. Ik geloof niet in die ene perfecte marketingstrategie. Wat voor de een werkt, hoeft niet bij de ander te passen.

Vanuit mijn eigen ervaring heb ik geleerd dat alles pas gaat stromen als het echt vanuit jezelf komt. Als jij in verbinding staat, in alignment bent, met wie jij in essentie bent. Als je gaat spelen en plezier hebben in de dingen die je doet. Het leven voor je laat werken. 

Wil jij ook die stap zetten? Wil jij ook met plezier je business runnen? En met gemak de leukste klanten aantrekken? Laten we dan een keer kletsen om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Mijn missie

Ik geloof dat je de meeste impact kunt maken en bij kunt dragen aan een mooiere wereld als jij in contact staat met jouw ziel, met jouw pure essentie. Als jij contact in komt met jouw innerlijke kompas en dit echt durft te laten zien, dan maak je écht het verschil. Op een manier zoals alleen jij dat kan.

Dit in combinatie met praktische marketing die helemaal bij jou past maakt GOUD. 

Hoe?

Door de verbinding te maken met jouw pure essentie, jouw zielsmissie en (de praktische kant van) marketing.

Je bedrijf laten bloeien, de leukste klanten aantrekken kan alleen als jij dit vanuit een dieper niveau en met de juiste energie en intentie doet. En vooral door dat simpel te houden.

In mijn trajecten help ik je weer in contact te komen met  wie jij ten diepste bent, een sterk merk neer te zetten en vanuit daar je marketing gaan doen op een manier die uniek is voor jou, je bedrijf en je doelgroep. Wat je makkelijk af gaat en vooral iets is wat je met plezier doet. Op die manier onderscheid je al en gaat dat de klanten opleveren die jij zo graag wilt. En kun je eindelijk de impact maken waar je zo naar verlangt!

Making YOU visible!

Aly Loes – copyright 2023